‘ΟΝΟΜΑ’ 5* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
25/04/2020
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ
04/03/2020

Το καινούριο ξενοδοχείο του ομίλου Anatolia Hospitality αναμένεται να λειτουργήσει τον Αύγουστο του 2020, στο αναπτυσσόμενο δυτικό τμήμα του κέντρου της Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Ν. Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Το πρώτο ‘έξυπνο’ ξενοδοχείο 83 δωματίων, 164 κλινών, σύγχρονου design και προσωποποιημένων υπηρεσιών.

Εισερχόμενος κανείς συναντά τον χώρο υποδοχής, το bar, το εστιατόριο, ενώ στην πίσω αυλή επεκτείνεται ο χώρος του café restaurant. Στον ημιόροφο εκτός των χώρων διοίκησης φιλοξενείται το γυμναστήριο, αίθουσα συσκέψεων και χώρος χαλάρωσης των πελατών με βιβλιοθήκη, play room και διαμορφωμένα καθιστικά. Στον πρώτο όροφο αναπτύσσονται τέσσερις (4) αίθουσες συνεδριάσεων – εκδηλώσεων με δυνατότητα ενοποίησής τους καθώς και παρασκευαστήριο για την εξυπηρέτηση της τροφοδοσίας. Οι χώροι διαμονής διαρθρώνονται από τον 2ο έως τον 7ο όροφο, ενώ στον 8ο και τελευταίο όροφο του κτιρίου φιλοξενείται το roof garden του ξενοδοχείου , προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα τόσο στον Θερμαϊκό κόλπο όσο και στα Κάστρα. Οι απαραίτητοι βοηθητικοί χώροι και θέσεις στάθμευσης βρίσκονται στο υπόγειο.

Πρόκειται για ένα απαιτητικό έργο , το οποίο λόγω αλλαγής χρήσης του υφιστάμενου κτιρίου από εκπαιδευτικού χαρακτήρα με διάφορες φάσεις κατασκευής και επεκτάσεων σε κτίριο ξενοδοχειακής χρήσης και συνάθροισης κοινού, έχρηζε προσοχής τόσο στην στατική ενίσχυσή του όσο και στην προσαρμογή του στις αρχιτεκτονικές λύσεις και μηχανολογικές απαιτήσεις, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψιν τους πολεοδομικούς, κτιριοδομικούς , υγειονομικούς και ξενοδοχειακών προδιαγραφών κανονισμούς.

Να σημειωθεί ότι το κτίριο είναι συνολικά προσβάσιμο από ΑΜΚ και ΑΜΕΑ σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Το γραφείο μας έχει αναλάβει την Αρχιτεκτονική μελέτη ( προμελέτη , οριστική μελέτη, μελέτη εφαρμογής ) τον συντονισμό των μελετών, την έκδοση οικοδομικής άδειας καθώς και την επίβλεψη των εργασιών της κατασκευής.

ANATOLIA HOSPITALITY
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ: 4800μ2
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ: framedviz